Reportages

DE DAMES

Het zijn al jaren vertrouwde gezichten in de winkel bij Schutrups: Ada, Anne-Marie, Dineke en Lilian. Maar ze zijn nog even gemotiveerd als op hun eerste werkdag en willen nooit meer weg. Dat heet hart voor je werk hebben!


ALLEEN VOOR MANNEN!

Vaak wordt de man ‘meegesleept’ naar Schutrups. Maar op 19 en 20 oktober geldt dat bepaald niet. Dan wordt Schutrups Backcountry gehouden, een tweedaags event alleen voor mannen.


EIGEN SNEAKERLIJN

De zelf ontworpen Schutrups-sneakerlijn van Lisa en Roos Schutrups is dit najaarjaar weer verder uitgebreid. ‘De meiden’ vertellen over het groeiende succes van hun collectie.


DE VIJFDE GENERATIE

Met Maarten, Remco en Peter jr. staat bij Van Drunen Schoenfabriek (bekend van Durea) de vijfde generatie aan het roer. Maarten en Peter in gesprek met Jan (vierde generatie) en Lisa en Roos (vijfde) Schutrups over familiebedrijven.


MEER, MEER, MEER…

Niet alleen Jan Schutrups is groot fan van St. Pauli. Ook steeds meer andere Nederlanders weten de weg naar de collectie kleding en merchandising van de Hamburgse voetbalclub te vinden. In… Drenthe.


ACHTER DE SCHERMEN

Wat gebeurt er met iemand die wordt doorverwezen naar de Voetzorg van Schutrups? Registerpodoloog Brian Fredriks legt het stap voor stap uit.


SKI WALHALLA

Komend seizoen wordt Schutrups the place to be voor skiërs. Naast de beste skischoenadviseurs van Nederland tref je er een complete van-top-tot-teen-collectie. Marco van Es legt uit waarom Schutrups nu all the way gaat.


MEE OP HUTTENTOCHT?

Een unieke reis voor ski-liefhebbers! Samen met Skiservice Almelo organiseert Schutrups drie geheel verzorgde Huttentochten in de Italiaanse Dolomieten. Verse sneeuw, waanzinnige uitzichten en veel gezelligheid.


FOCUS OP WERKSCHOENEN

Met Schutrups Works komt er speciale aandacht voor mensen die op hun werk veel staan of lopen. Bijna de helft van deze groep zou namelijk baat kunnen hebben bij een preventieve controle.


TROTS OP DRENTHE

De typisch Drentse bescheidenheid mag van directeur Dink Binnendijk van RTV Drenthe wel een beetje minder worden. “We moeten meer trots uitstralen”, zegt hij.


WHOLY FOOD BRUNCH

Na de Wholy Fit (voor wandelaars) en Wholy Run (hardlopen) komt er nu ook een ‘event’ voor mensen die gezond willen lunchen: Wholy Food. Evelyn Steenbergen legt het uit.


SAMEN IN DE KERK

Een heel bijzondere nieuwe locatie voor de Voetzorg: de voormalige Noorderkerk in Kampen. Daar houdt een podoloog voortaan spreekuur bij fysiotherapeut Patrick Mookus.


FORMULE 1 CAFÉ

De liefhebbers van Formule 1 moeten 19 september echt in hun agenda noteren. Dan komen onder anderen Rob Kamphues, Robert Doornbos en een of meer Coronels naar Exloo voor een Formule 1 Café.